banner913
banner932
banner1012

Bedi’s Plajı’ndaki iskele SOS veriyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa ve Yeni Boğaziçi bölgesi sakini vatandaşlarımız, yıllardır bölgelerinde bulunan Bedi’s Plajı'ndaki iskelenin halinin hiç sağlıklı olmadığını ve birilerinin bu iskeleden dolayı canının yanacağı endişesi taşıdıklarını belirterek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Bedi’s Plajı’ndaki iskele SOS veriyor

banner971

“Yine bir pazar günü ve yine üzerinde yüzlerce kişi yürüyecek, koşacak, denize atlayacak. Bugüne kadar onlarca kez buralarda gündeme getirildi. Fakat kimselerin umurunda bile olmadı” diye bölge sakinleri, yıkıldı yıkılacak, çürük tahtalarla birlikte o anda üzerinde olanlarda denize düşeceği korkusu içinde olduklarını ifade ettiler.

Bu yoğun dönemde altında burada yüzmekte olan varsa belki de öleceğini ya da sakat kalacağını söyleyen vatandaşlarımız, “Hangi dairenin, hangi bakanlığın sorumluluğunda tam bilmiyoruz ama belediyenin defalarca ilgili yerlere yazı yazdığını biliyoruz. Gerekli katkıyı koymaya da hazır olduklarını belirttiler” diye konuştular.
Bedi’s Plajı’ndaki bu iskelenin halini bölgede yaşayan birçok bakan, milletvekili, müsteşar, daire müdürü ve yetkilinin duymamasının görmemesinin imkansız olduğunu belirten vatandaşlarımız, “Herhangi bir kazada ilk sorumluların sizler olacağının bilincindesiniz inşallah” diyerek yetkililere uyarıda bulundular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Magusalı - 5 yıl önce
Rum’dan kalmış beytül mal. Sahipsiz kalmış ( Beytanba) .