banner913
banner932
banner1012

Beceriksizlik nedendir?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde bazı şeylerin ya plansızlık veya beceriksizlik nedeniyle yapılamadığını veya yanlış yapıldığını dile getirerek, bize gönderdikleri fotoğraflarla sitemlerini aktardılar.

banner974
Beceriksizlik nedendir?

banner971

“Düşünebilen insan, müdür veya yetkili mevkiye gelmiş insan, beceriksiz olmamayı da bilmek zorundadır.
Her şeyden önce halkını hakikaten hoşgörüyle gönülden sevmek gözetlemek zorundadır” diyen vatandaşlarımız dün Lefkoşa Surlariçi bölgesindeki çarşı yanında yapılan asfaltlama işlerine tepki gösterdiler.
Saat 11.24 itibarıyla Selimiye Camii'nin oralar ve de Lefkoşa Belediye Çarşısı yani Bandabuliya'nın dibi yolların, bütün kapılarının giriş yerleri de dahil olmak üzere hep katranlandığını çünkü buralara asfalt döküldüğünü belirten vatandaşlarımız “Bütün yollar kapalı. Olamaz bu denli beceriksizlik. Yok böyle bir örnek, düşüncesizlik esnafını düşünmemek, umursamamak...Yani hakikaten beceriksizlik” dediler.

Güpegündüz tam iş saati, buradaki esnaf kadar bölgeye gelen turistlerin şaşkın şaşkın bir şekilde bu işleri izlediğini belirten vatandaşlarımız “Burada böyle gün ortasında asfalt mı dökülür? İngiltere'de insanlar gece uyur, sabah kalkınca yeni asfalt bulurlar.  Çünkü gündüz hayat durmuyor. Ancak gece hayat yavaşlıyor” diyerek sitemlerini paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.