banner913
banner932
banner1012

Başkanın haklı isyanı

banner1020

Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş, çok haklı bir konuya isyan etti. Bölgesinde birçok yerde yaptığı temizlik çalışmaları ve kültürel faaliyetlerle cittaslow belediye olma yolunda büyük bir yol kat eden Geçitkale Belediyesi’nin Başkanı Hasan Öztaş, belediye sınırları içinde bulunan bir yere çöp dökülmesi sonrasında adeta isyan etti.

banner974
Başkanın haklı isyanı

banner971

 

Bu konudaki isyanını sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Öztaş, “Yeminle içimden geçeni söylerim... Bu kamyonla pisliği dökeni bulup, kamyona yükleyip evinin kapısı önüne dökesim var” diyerek bu gibi duyarsızlara karşı hareket etme zamanı geldiğini ifade etti.

Bu paylaşımı nedeniyle bölge sakinleri de başkana destek çıkarken desteklerini ise şu şekilde dile getirdiler:

“Lütfen bulun teşhir edin ve yasaya göre en yüksek ceza kesin bir yıl fotoğrafını köye asın altına gerekli yazıyı yazın örnek olsun başka türlü önüne geçemeyeceğiz” diye konuştular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.