banner913
banner932
banner1012

Bakan böyle yaparsa vatandaş ne yapsın?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Gönyeli bölgesinden ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde topluma örnek olması gereken kişilerin seçilmiş kişiler olduğunu ancak seçilmiş kişilerin yaptıkları şeylerle kötü örnek olduklarını dile getirerek bize gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini aktardılar

banner974
Bakan böyle yaparsa vatandaş ne yapsın?

banner971

 

Fotoğrafın Gönyeli bölgesinde anayol üzerinde çekildiğini söyleyen vatandaşlarımız, “Fotoğrafta da görüldüğü gibi bir bakanımıza ait makam aracı, bisikletliler için yapılan bisiklet yoluna park etti. Uzun bir sürede burada kalan bu makam aracı bisikletlilerin geçişini de herhalde engelledi” diye konuştular.

Vatandaşlarımız, ülkede yaptıklarıyla örnek alınacak insanların gerek devlet yöneticileri gerekse seçilmiş milletvekilleri olduğuna vurgu yaparak “Bakanın makam aracı böyle bisiklet yoluna park ederse vatandaş ne yapsın?” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.