banner913
banner932
banner1012

Babalarının çiftliği gibi kullanıyorlar

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız bazı kişilerin ülkeyi babalarının çiftliği gibi kullandığını dile getirerek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Babalarının çiftliği gibi kullanıyorlar

banner971

Bize Mağusa’dan ulaşan vatandaşlarımız, fotoğrafta görüldüğü gibi bazı kendini bilmez kişilerin evlerinden çıkan molozları evlerinin yanında veyahut karşısında boş olan arsa veyahut yol kenarlarına bıraktıklarını ifade ettiler.

Bu şekilde etrafa moloz bırakma hakkını hiç kimsenin elde etmediğini dile getiren vatandaşlarımız, özellikle şehirlerimizde böyle görüntü kirliliği yaratan molozların kabul edilemez bir durum olduğunu söylediler.

“Her kafasına esen molozları veyahut evsel atıklarını çevreye bırakırsa yaşanacak yer kalmayacak” diyen  vatandaşlarımız herkesin yaşadığı çevreye karşı daha duyarlı olması gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.