banner913
banner932
banner1012

Asırlık hurma ağacı korkutuyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Lefkoşa Surlariçi’nden bazı vatandaşlarımız, mahallelerinde bulunan neredeyse asırlık hurma ağacının her an devrilecek gibi bir durumda olduğunu belirterek, bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Asırlık hurma ağacı korkutuyor

banner971

 Raif Mehmet İşhanı karşısında otopark içerisinde bulunan fotoğraftaki hurma ağacının her geçen gün biraz daha yan yattığını aktaran bölge sakinleri, “Bu tarihi hurma ağacının devrilmemesi için belediye önlem almalı. Belki bir faydası olur.” diye konuştular.

Otopark içinde bulunan bu hurmanın devrilmesi durumunda etrafında bulunan evlere zarar verebileceği endişesi taşıdıklarını belirten bölge sakinleri, birilerinin canına zarar gelmesinden endişe duyduklarını sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.