banner913
banner932
banner1012

Aşırı sıcaklarda çevremize dikkat edelim

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevreci vatandaşlarımız ülkemizin en sıcak günlerini yaşadığı bugünlerde çevreye karşı duyarlı olmak gerektiğini dile getirerek bu konudaki görüşlerini paylaştılar.

banner974
Aşırı sıcaklarda çevremize dikkat edelim

banner971

 

Özellikle ormanlık alanlarda ateş yakılmamasına dikkat etmek gerektiğini belirten çevreci vatandaşlarımız, bunun yanında otluk bölgelere veya dere yatakları gibi alanlara kırık cam parçaları veyahut şişelerin de atılmaması gerektiğini zira bazı cam parçaları ile şişelerin mercek etkisi yaparak yangına neden olduğunun bilindiğini hatırlattılar.

Çevremizin zaten her geçen gün çölleştiğine vurgu yapan vatandaşlarımız, “Eğer biz insanoğlu, çevreyi yok edebilecek hareketler yapmazsak, çevremiz çok daha güzel kalacaktır” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.