banner913
banner932
banner1012

Artık mobeselere her yerde ihtiyaç var

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa sakini bir vatandaşımız, ülkemizin asayiş bakımından her geçen gün kötüye gittiğini ifade ederek, eskiden insanların kapıların açık uyumasına karşın şimdilerde evlerinin önünden saksılardaki çiçeklerin dahi çalındığını söyledi.

banner974
Artık mobeselere her yerde ihtiyaç var

banner971

Vatandaşımız “Annemin sokaktan tek tek farklı günlerde farklı evlerden ki biri de annem çiçekler çalındı. Çalanlar 2 genç kız. Polise de bilgi verdik. Akıbetlerini bekliyoruz” diyerek bu zamanda saksılardaki çiçekleri çalan insanların daha neler çaldığını düşünemediklerini ifade etti.

“Bakalım daha neler göreceğiz bu memlekette güvenlik ve kamera tarzı bir şey olmadığı için. Sene 2019 hala mobese yok” diyerek ülkede her yere mobese kameraları konulmasının zamanı geldiğini dile getirdi.

Bu konuda İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı projenin ülke geneline yayılmasının şart olduğuna dikkat çeken vatandaşımız, yetkililerin geri adım atmadan çalışmalarını sürdürmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.