banner913
banner932
banner1012

Arasta, kaderine terk edilmiş gibi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, 1980-90’lı yıllarda ülkemizin en çok ilgi gören ve alışverişin merkezi durumunda olan Lefkoşa’daki Arasta ve Bandabuliya’nın şimdilerde terk edilmiş bir bölgeyi andırdığını ifade ederek görüşlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Arasta, kaderine terk edilmiş gibi

banner971

Uzun bir aradan sonra Arasta bölgesine gittiklerini belirten vatandaşlarımız, esnafın adeta sinek avladığını eskiden turistlerin olsun gezindiği Arasta’da bir turist bile göremediklerini söyleyerek bize gönderdikleri fotoğrafla bunu desteklediler.

Özellikle büyük alışveriş merkezleri ve mağazaların açılması ve Lefkoşa’da nüfusun Gönyeli ve Hamitköy’e doğru kayması ile Arasta ve Bandabuliya’ya alışverişe gelen sayısının çok çok düştüğünü söyleyen vatandaşlarımız, bölgenin turistik mekanlarıyla ilgi odağı olması gerekirken kaderine terk edilmiş bir durumda olduğunu gözlemlemekten mutsuz olduklarını sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.