banner913
banner932
banner1012

Arap plakalı tankerler yollarımızda ne taşıyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, geçtiğimiz gün akşamüzeri Girne- Değirmenlik dağyolu yolunda karşılaştığı tankerleri incelediklerinde plakalarının dikkatlerini çektiğini söyleyerek, bu konudaki görüşlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Arap plakalı tankerler yollarımızda ne taşıyor?

banner971

Ülkemizde neredeyse dünyanın her ülkesinden vatandaş yaşadığını ve bu kişilerin salon araç kullandıklarını gördüklerini dile getiren vatandaşlarımız, ancak bu dağyolunu kullanan Arap plakalı tankerleri ilk kez yollarda gördüklerini ifade ettiler.

Arap plakalı tankerlerin ne taşıdıklarını çok merak ettiklerini söyleyen vatandaşlarımız, “Petrol ürünlerini artık ülkemize K-Pet ve Alpet dışında başka yerler de mi taşıyor?” diye sorguladılar.

Ancak esas önemli konun bu araç sürücülerinin belki de ilk kez geldikleri ülkemizde çok tehlikeli bir yol olan bu yolu kullanmaları olduğunu dile getirerek, “Bu Arap plakalı tankerlerin sürücüleri de Arap ise yollarda tehlike büyüktür demek” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.