banner913
banner932
banner1012

Araç sahipleri isyan noktasında

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan araç sahibi vatandaşlarımız, ülkemizde her geçen gün artan yollardaki çukurlardan dolayı artık araç kullanmak bile istemediklerini dile getirerek, işyerlerine giderken yolun ortasında açılan fotoğraftaki çukuru bizlere göndererek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Araç sahipleri isyan noktasında

banner971

Vatandaşlarımız fotoğrafta görülen bu çukurun Lefkoşa Sanayi’de bulunan Levent Beko kavşağında olduğunu ve giderek derinleştiğini dile getirerek, bu çukur gibi daha onlarca çukurla her gün karşı karşıya kaldıklarını vurguladılar.

Yollardaki çukurların adeta köstebek yuvasına döndüğünü kendilerinin ise tam bir cambaz olduğunu dile getiren araç sahipleri, “Bu yollara birer yama dahi koyacak gücümüz yok mu? Neden bizden seyrüsefer ücreti alıyorlar?” diye sorgulayarak yetkililere sitemlerini ilettiler.

Artık kış aylarının bittiğini ve yollarda asfaltlama işlemlerinin hızlıca yapılabileceğini söyleyen araç sahipleri, “Bu çukurlar nedeniyle ne araçlarımızda tekerlek kaldı ne de ön düzen! Artık kazandığımız parayı lastikçilere ve araç tamircilerine veriyoruz” diyerek isyanlarını dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.