banner913
banner932
banner1012

“Araç park yerinin arkası kaldırım mı olur?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, ülkemizde bazı şeyler yapılmaya çalışılırken, doğru olan şeylerin dikkate alınmadığına dikkat çekerek, bize gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
“Araç park yerinin arkası kaldırım mı olur?”

banner971

Lefkoşa’nın işlek caddelerinden biri olan Taşkınköy bölgesindeki Kemal Aksay Caddesi üzerinde uzun bir süredir devam eden kanalizasyon çalışmalarının sonlandığını ancak yapılan bazı şeylerin yanlış olduğunu ifade eden bölge sakinleri, bunlardan birinin de apartman park yerlerinin olduğu yere kaldırım yapılması olduğunu ifade ettiler.

“Araba park yerinin arkasının yaya kaldırımı olması ne kadar doğrudur?” diyerek sorgulama yapan bölge sakinleri, araçlarıyla apartmanlarının park yerlerine park yapan sürücülerin buradan ayrılırken, kaldırımı kullanan yayaları görmezden gelmesi durumunda kötü sonuç doğurabilecek kazaların yaşanacağını belirttiler.

Ayrıca görme engelliler için de kaldırım üzerinde geçiş yeri yapıldığına da dikkat çeken vatandaşlarımız, “Gerçekten de şaka gibi bir ülkeyiz” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.