banner913
banner932
banner1012

Araç Kayıt Dairesi’ndeki sıkışıklık için çözüm aranıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bilgilere göre, Lefkoşa’daki Araç Kayıt Dairesi’ndeki sıkışıklık, vatandaşın canını yakmaya devam ediyor.

banner974
Araç Kayıt Dairesi’ndeki sıkışıklık için çözüm aranıyor

banner971

 

Bize ulaşan bilgilere göre Araç Kayıt Dairesi’nde bildik görüntüler dün de yaşanırken, vezne arkasındaki kalabalığı gören ve işlemlerin uzamasına sinirlenen bir vatandaş isyan etti. O esnada dairede bulunan Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı ise vatandaşı sakinleştirdi

Bağzıbağlı’nın, yıllardır aynı çileyi çeken vatandaşın isyan etmekte haklı olduğunu söyleyerek, vezne arkasındaki ekibin, kendi ekibi olduğunu ve var olan sorunları çözmek için orada olduklarını, etrafına toplanan vatandaşlara aktardığı kaydedildi. Bağzıbağlı, dairedeki yığılmayı aşmak için on-line sisteme geçmek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.