banner913
banner932
banner1012

Anayolun dibine inşaat yapılır mı?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Girne bölgesine bağlı Pınarbaşı köyünden bazı vatandaşlarımız, ülkemizde her yerde olduğu gibi kendi köylerinde de çarpık yapılaşmanın devam ettiğini dile getirerek, bize bir fotoğraf gönderip sitemlerini paylaştılar.

banner974
Anayolun dibine inşaat yapılır mı?

banner971

Fotoğrafta görülen yerin Pınarbaşı köyünün güney kısmından geçen ana yolun neredeyse dibi olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Fotoğrafta da görüldüğü gibi neredeyse yolun içine inşaat yapılıyor. Bizim bildiğimiz ana yollardan 15 metre geriden inşaat yapılır” dediler.

Anayolun dibine yapılan bu inşaatın bittiği zaman burada yaşayacak olanların direkt anayola çıkış yapmak zorunda kalacağını ifade eden vatandaşlarımız, “Bu inşaatın bu şekilde yapılmasına kim izin verdi. Anayolların ne kadar gerisine inşaat yapılabilir? Bilenler bilgilendirsin, hangi durumlarda ana yolun dibinden inşaat başlatıla biliniyor?” diye sorguladılar.

İlerleyen zamanlarda bu evin içine bir aracın girerse hiç şaşırmayacaklarını söyleyen vatandaşlarımız “Ülke sorma gir hanı gibi ama insanların bu şekilde tehlike arzeden inşaatlarına da izin verilmemeli” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.