banner913
banner932
banner1012

Anayollarda aydınlatma lambaları çalışmıyor

banner1020

banner974
Anayollarda aydınlatma lambaları çalışmıyor

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde geceleyin araç kullanmanın oldukça tehlikeli olduğunu dile getirerek, gerek anayolların gerekse diğer yolların aydınlatmalarından dolayı kötü olduğunu vurgulayarak sitemlerini iletiler.

Geceleyin uzak mesafe yolculuk yapacak olan sürücülerin aydınlatma lambaları olmayan bölgelerde çok sıkıntı yaşadıklarını, özellikle kavşaklarda aydınlatma olmayan yerlerin çok büyük tehlike arz ettiğini ifade eden vatandaşlarımız, bunun yanında aydınlatma olan anayollarımızın da sıkıntılı olduğunu kaydettiler.

Yaklaşık 10 gündür akşamları Lefkoşa-Mağusa anayolunda evlerine döndüklerini ancak Hamitköy ile Değirmenlik Kavşağı arasında aydınlatma lambalarının birçok yerde çalışmadığını söyleyen vatandaşlarımız, “Bu lambalar çalışmadığı için yol adeta zifiri karanlığa bürünüyor. Yani kaza yapmak an meselesi. Özellikle kirli sanayi bölgesinden araçları görmeyerek burun buruna gelmeleri kaçınılmaz oluyor” diyerek sitemlerini paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.