banner913
banner932
banner1012

Anayolda aracının üstüne koltuk düştü

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız dün Lefkoşa Mağusa anayolunda başından geçen kötü bir olayı paylaşarak isyan etti.

banner974
Anayolda aracının üstüne koltuk düştü

banner971

 

Vatandaşımız “Lefkoşa - Mağusa anayolunda arabamın üstüne koltuk düştü, evet yanlış anlamadınız, koltuk” diyerek bir kamyonet tarzı aracın koltuk yüklü anayolda gittiğini, kendisinin de, onun arkasındaki, arabamın ardında yolda devam ettiğini anlattı. Bu sırada önündeki arabanın diğer seride geçince kendisinin koltuk yüklü aracın arkasında sürmeye devam ettiğini anlatan vatandaşımız “Ansızın nasıl olduğunu anlamadan bir koltuk benim arabamın üstüne düştü ve arabamın bir tarafı ciddi zarar gördü” dedi.

Kendisinin bir bayan olduğunu ve çok korktuğunu anlatan vatandaşımız “Şimdi o şoföre sesleniyorum. Bu olay sizin başınıza gelseydi ne yapardınız? Siz ardınıza bakmadan yola devam ettiniz. Sizi Allaha havale ediyorum” diye konuştu.

Yolarımızın zaten çukur ve yırtıklar nedeniyle kötü olduğunu belirterek birde böyle olayların yaşandığını belirten vatandaşımız “Anayolda canımız elimizde yolculuk yapıyoruz. Allaha emanet bir şekilde” dedi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.