banner913
banner932
banner1012

Alt yapısı zayıf yollarda çökme kaçınılmaz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde alt yapı sorunlarının bitmek bilmediğini bunun sebeplerinin başında ise her işi kuralına göre yapmamanın geldiğini savunarak bize gönderdikleri bir fotoğrafla dile getirdiler.

banner974
Alt yapısı zayıf yollarda çökme kaçınılmaz

banner971

Fotoğrafta görüldüğü gibi daha çok kısa süre önce asfaltlanın bir caddede oluşan çökme neticesinde önlem amaçlı olarak büyük çöp konteynerinin çökmenin olduğu yere konulması olduğunu belirten vatandaşlarımız “Çağdaş belediyecilik anlayışı içinde olan belediyeler hiçbir zaman işlerini acele yapmaz. Bu yolun alt yapısı sağlam yapılmaması nedeniyle yolda çökme olduğu apaçık” dediler.

Özellikle şehir içlerinde gerek kanalizasyon hatlarının gerekse drenaj hatlarının olduğu bölgelerde çok dikkatli dolgular yapılması gerektiğini söyleyen vatandaşlarımız, “Dolguları düzgün olmayan yerlerde fotoğraftaki gibi çökme olması kaçınılmazdır” diyerek sitemlerini paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.