banner913
banner932
banner1012

Alsancak yolu işkence yolu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lapta bölgesinden bazı vatandaşlarımız, her gün Lefkoşa’daki iş yerine gitmek için adeta işkence yaşadıklarını belirterek, bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Alsancak yolu işkence yolu

banner971

Lapta bölgesinde yaşadıkları için Lefkoşa’daki devlet dairesindeki işine gitmek için sabah saat 6.50’de evlerinden çıktıklarını ancak saat 7.30 olduğunda halen Alsancak bölgesinde kuyrukta olduklarını dile getiren vatandaşlarımız “Şu Alsancak trafiğine devletin acil çözüm bulması gerekli. Saat 8’de gideceğimiz iş yerimize saat 06.50’de çıkıyoruz. Saat 7.30 hala Alsancaktayız” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Bu trafiğin neden bu kadar sıkıştığının çok net ortada olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, eğer çift şerit yol tamamlanmış olsaydı böyle sıkışıklık yaşanmayacağını sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.