banner913
banner932
banner1012

Ağır vasıtalar hani mesai bitişinde anayolda olmayacaktı?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücülerimiz, ülkemizde geçtiğimiz yıl alınan bir kararla ağır yük vasıtalarının mesai başlangıcı ve bitimlerinde şehir içleri ve anayollarda sefer yapmamalarına hükmedildiğini hatırlatarak ancak bu kararı takan olmadığını bize gönderdikleri bir fotoğraf ve yazıyla ortaya koydular.

banner974
Ağır vasıtalar hani mesai bitişinde anayolda olmayacaktı?

banner971

 Vatandaşlarımız, önceki gün akşamüzeri tam mesai saati bitimi sırasında Lefkoşa trafiğinde önlerinde giden kamyonun neden bu vakitte anayolda olduğunu sorguladılar.

“Sırf saat de görünsün diye bu şekilde paylaşıyorum. Hani bir zamanlar bir yasa çıkmıştı mesai saatleri başlangıcında ve bitiminde kamyonlar trafiğe çıkamazdı” diyerek sitemlerini paylaşan vatandaşlarımız, zaten can çekişen trafiğin bu gibi ağır vasıtalardan dolayı adeta kilitlendiğini savunarak yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.