banner913
banner932
banner1012

Ağır vasıta sürücüleri yol güvenliğini düşünmüyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ağır yük taşıyan araçların kural tanımazlığı bir alışkanlık haline getirdiğine dikkat çekerek, bu konudaki görüşlerini bize gönderdikleri bir fotoğrafla destekleyerek paylaştılar.

banner974
Ağır vasıta sürücüleri yol güvenliğini düşünmüyor

banner971

Özellikle kamyon ve TIR sürücülerinin sanki yolların sadece kendilerinmiş gibi umarsızca yollarda ilerlediklerini dile getiren sürücülerimiz, dün yine dağ yolunda yaşanan kazada kamyon sürücüsünün ihmali olduğunun ortaya çıktığını kaydettiler.

Fotoğrafta görülen kamyonun geçtiğimiz günlerde ana yolda ilerlerken fotoğraflandığını belirten vatandaşlarımız, fotoğrafta da görüldüğü gibi hurda metal ve demir yüklü bu kamyonun arka kapısının dahi kapatılmadığını ve her an için bir demir veya hurda parçasının yola savrulmasının kaçınılmaz olduğunu vurguladılar.

Bu gibi ağır vasıtaların yollarda en çok önlem alması ve kurallara uyması gereken vasıtalar olduğunu yineleyen vatandaşlarımız, bu ve benzeri araçların yol güvenliğini bozmasına izin verilmemesi gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.