banner913
banner932
banner1012

Ağaç kovuğuna kadar çöp bırakılır mı?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizin en çok kullanılan piknik alanlarından biri olan Boğaz Piknik Alanı’nın adeta çöplüğe döndüğünü ifade ederek, bu konuda bize fotoğraflar göndererek şikayetlerini paylaştılar.

banner974
Ağaç kovuğuna kadar çöp bırakılır mı?

banner971

 

Geçtiğimiz günlerde ailece piknik yapmak için gittikleri Boğaz Piknik Alanı’nda her tarafın çöplerle dolu olduğunu gördüklerini söyleyen çevre dostu vatandaşlarımız, “Belki belediye ekipleri çöpleri toplamakta gecikti, hatta bu bölgedeki aç hayvanlarda bu çöpleri dağıtarak yemek aradı. Ancak ağaç kovuklarının içine kadar çöpleri hayvanlar bırakmış olamaz” diyerek sitem ettiler.

Ağaç kovuklarına kadar bırakılan çöplerin ne kadar duyarsız bir toplum olduğumuzu göstermeye yettiğini ifade eden çevreci vatandaşlarımız, “Bu görüntüler bize yakışmıyor. Yaşadığımız kullandığımız bir çevreyi böyle bırakmamalıyız. Gün gelecek bu çöplükler ve molozlar nedeniyle çok zor anlar yaşayacağız” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.