banner913
banner932
banner1012

Acılan çukurlar neden kapatılmıyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Karpaz bölgesinden vatandaşlarımız, ülkemizde bazı şeylerin hep oluruna bırakıldığını ve ihmaller zinciri neticesinde bazı kişilerin canının yandığını belirterek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Acılan çukurlar neden kapatılmıyor?

banner971

Fotoğrafta görülen çukurun İskele – Karpaz bölgesinde bir köy yolu üzerinde olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, çukurun su borusunun patlaması sonrasında müdahale etmek için kazıldığını ancak aylardır ayni şekilde durduğunu belirttiler.

Birçok vatandaşın gece saatlerinde çukurun içerisine araçlarıyla düştüğünü ve araçlarının ya lastiklerinin parçalandığını veya ön düzenlerinin zarar gördüğünü söyleyen vatandaşlarımız “Neden herkes üzerine düşeni yapmıyor anlamıyoruz. Açılan çukurları kapatıp üzerine iki kürek asfalt atmak zor mu?” diyerek yetkilileri bu durumlara müdahale etmeye çağırdılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.