banner913
banner932
banner1012

Açık pazarlara da ilgi kalmadı

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde büyük ilçelerde kurulan açık pazarların her geçen gün yalnızları oynamaya başladığını belirterek, bu konudaki düşüncelerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Açık pazarlara da ilgi kalmadı

banner971

 

Ülkemizde her geçen gün hayatın pahalılaşması neticesinde halkın cebine giren paranın adeta eriyip gittiğini söyleyen vatandaşlarımız, “Daha ay başında aldığımız maaş bitiyor. Bu nedenle ayın ortasına geldiğimizde alışverişe çıkamıyoruz” dediler.

Geçmişte her Perşembe Gazimağusa’da kurulan açık pazara gittikleri zaman insan kalabalığından adım atacak yer buladıklarını ifade eden vatandaşlarımız, “Şimdi ise açık pazarda alışveriş yapanları mumla arıyoruz. Gerek meyve ve sebzenin pahalılaşması gerekse vatandaşın elinde para kalmaması nedeniyle açık pazarda alışveriş yapan çok azaldı” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.