banner913
banner932
banner1012

Açık bırakılan rögar büyük tehlike saçıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşana bazı vatandaşlarımız, yollarımızda oluşan çökmeler, çukurlar veya açık rögar kapaklarından dolayı can ve mal güvenliğini tehlikede olduğu geçtiğimiz gün yaşadıkları bir olayla bir kez daha anladıklarını dile getirdiler.

banner974
Açık bırakılan rögar büyük tehlike saçıyor

banner971

Özellikle şehir içlerinde ve sanayi bölgelerinde her an yolda veyahut kaldırım yanında bir çökme olacağını unutmamak gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız “Geçtiğimiz gün arkadaşımız işyerimize getirdiği bir malı indirdikten sonra aracıyla  ayrılırken kaldırım kenarında ağzı açık olan rögar çukuruna ön tekerleğin düşmesi sonucunda araç adeta burada kilitlendi” dediler.

Açık bırakılan bu rögar kapağının ağzının bölgede yağan yağmurlar sonrasında taşınan molozlar nedeniyle kapandığını ve bu nedenle sürücülerin orada rögar olmadığını sandığını anlatan vatandaşlarımız “Maalesef bu rögar çukuruna düşen aracı buradan çıkarmak için çekici çağırmak durumunda kaldı. İyi ki başka bir araç oradan geçerken içine düşmedi. Düşeydi belki de çok daha kötü şeyler olacaktı” diyerek sitemlerini paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.