banner913
banner932
banner1012

Acaba güç denemesi mi yaptılar?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye İskele’den ulaşan bazı vatandaşlarımız, son yıllarda bazı insanların yapılan güzel işleri hazmedemedikleri için çeşitli şekilde bu işlere zarar vermeye çalıştıklarını dile getirerek, geçtiğimiz akşam İskele Belediyesi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda karşılaştıkları fotoğraftaki manzara nedeniyle oldukça sinir olduklarını dile getirdiler.

banner974
Acaba güç denemesi mi yaptılar?

banner971

 

Vatandaşlarımız sözlerine “İnsan eğitilmesi en zor olan yaratıklardır” diye başlayarak, İskele Belediyesi Bisiklet ve Yürüyüş yolunda bulunan demir gugocukları yerlerinden söken kişi ve kişilerin hızlarını alamayıp maalesef İskele Belediye Personeli tarafından denize sıfır noktasında oturmak için konulan 7 adet Kıbrıs mermeri yerlerinden söküldüğünü ve bazılarının kırıldığını  iddia ettiler.

Herhalde bunu yapan kişi veya kişilerin güç denemesi yaptıklarını ancak kamu malına kasti olarak zarar verdiklerini de bilmediklerini belirten vatandaşlarımız, “Bu yapılan işlerin hepsinin parasının halkın cebinden çıktığını unutmayalım. Kamu malı herkesin kullandığı maldır ve bizim vergilerimizle ortaya çıkmıştır” diye konuştular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.