banner913
banner932
banner1012

“Acaba evleri de böyle çöplerle dolu mu?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan çevre dostu vatandaşlarımız, ülkede tüm uyarılara rağmen her tarafta pet şişelerin, molozların ve daha birçok çöpün yol kenarlarına bırakıldığını dile getirerek bu sorumsuzluk karşısında isyan ettiler.

banner974
“Acaba evleri de böyle çöplerle dolu mu?”

banner971

Fotoğrafta görülen yerin Cihangir köyü yakınında anayol kenarı olduğunu anlatan vatandaşlarımız, “Daha 15 gün belediye ekiplerinde refüjlerin tertemiz yapıldığını görünce çok sevinmiştik. Ancak bazı duyarsızlar yine çöplerini ve molozlarını etrafa bıraktı” dediler.

Bu duyarsızlığın kabul edilmez olduğunu söyleyen çevre dostu vatandaşlarımız, bu çöpleri, molozları yol kenarlarına veya çevreye bırakan insanların acaba evlerinde çöpleri ne yaptıklarını sorgulayarak “Herhalde evleri de bu şekilde çöplüktür. Zira çevreye saygısı olmayan kişi veya kişilerin yaşadığı yerlerde aynidir” diyerek sitemlerini paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.