banner913
banner932
banner1012

120 km süratle cep telefonuyla konuşarak araç sürüyordu

banner1020

banner974
120 km süratle cep telefonuyla konuşarak araç sürüyordu

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir duyarlı sürücümüz, ülkemizde tüm uyarılara ve cezalara rağmen halen daha araç kullanırken cep telefonuyla devam ettiğini dile getirerek, kendisinin önceki gün şahit olduğu bir olayı bizlerle paylaştı.

Vatandaşımız, tam plakasını vermediği HJ 53... plakalı gümüş renkli araç sürücüsü genç bir bayanın önceki gün saat 17:00 sıralarında Lefkoşa anayolu özerinde İnönü- Kurudere arası aracıyla elinde cep telefonuyla konuşarak gittiğini iddia etti.
“Bu kızımız yaklaşık 120 km süratte giderken,  yolun hep sağında ilerlemekteydi. Ancak o kadar telefon görüşmesine kapılmış olsa gerek onu sollayanların farkında bile değildi. Cep telefonu elinde kilometrelerce bu şekilde gitti” diyen duyarlı sürücümüz, bir kaza yapması an meselesiydi” dedi.

Gençlerin bu kötü alışkanlıklarından bir an önce vazgeçmelerini tavsiye eden duyarlı vatandaşımız, “Yapmayın gençler. Bu şekilde araç kullanarak canınızdan olmayınız” diyerek gençlere seslendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.