banner913
banner932
banner1012

Yiğitcan pistlere ikincilikle döndü

banner1020

banner974
Yiğitcan pistlere ikincilikle döndü

banner971

İstanbul'da 9-10 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilmekte olan Türkiye  Büyükler Salon Atletizm şampiyonasının ilk gününde yarışan milli atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu, geçen yıl yaşadığı sakatlıktan sonra pistlere çıktığı şampiyonada ikincilik kürsüsünde yer aldı. Eleme serisinde ikinci en iyi derece olan 6.88 sn. ile final vizesi alan sprinterimiz, finalde de 6.89 sn. koşarak pozisyonunu korudu.

Şampiyonada başarılı atletlere madalyalarını Milli Takım Antrenörümüz Celal Keleş takdim etti. Olimpiyat kadrosunda yer almanın sakatlık nedeniyle kıyısından dönen ekibimiz elde ettiği bu başarı ile pistlere moralli bir dönüş yaptı. Bakü'de yapılacak 4. İslam Oyunları Türkiye aday kadrosunda bulunan Yiğitcan Hekimoğlu ve Celal Keleş,  yeni hedeflere umutlu bir başlangıç yapmış oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.