banner913
banner932
banner1012

Yiğitcan: Olimpiyat hedefi koymuş bir sporcuya sahip çıkamadınız

banner1020

Milli atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu, devletin kendilerine yardım etmemesine büyük tepki gösterirlerken, “Dilinizde ambargo kelimesini sakız etmiş sizler, olimpiyat hedefi koymuş bir sporcuya bile sahip çıkamadınız” ifadelerini kullandı

banner974
Yiğitcan: Olimpiyat hedefi koymuş bir sporcuya sahip çıkamadınız

banner971

Türkiye Milli Takımı adına yarışan ve olimpiyatlara gitme şansı bulunan atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu ile antrenörü Celal Keleş, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarda devletin kendilerine yardım etmemesine büyük tepki gösterdiler.

Yiğitcan Hekimoğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Kuzey Kıbrıs’ın acı gerçekleri... Uzun süredir kamuoyuyla paylaşmayı beklediğimiz hep inancımızın bir kez daha kırıldığı bu son adımda maalesef bir sporcunun hayali olan ve ona çok yaklaşan olimpiyat hedefi koymuş bir sporcu olarak sesleniyorum.

Hatta haykırıyorum! Yalnız bıraktınız. Bize ne başka ülkelerle ne de rakiplerle savaşmaya olanağı vermeden içimizde parçalamaya çalıştınız.Dilinizde bir ambargo kelimesi sakız etmiş sizler varken, biz ayağımıza paspas ederken sadece izlediniz. İzlemeye devam ediyorsunuz.
Sizler gençlere şuursuzca vaatler savururken spor branşında zirveyi hedef almış birine bile sahip çıkamazken, kalkın o bağlandığınız koltuklardan.
Yalnız bıraktınız.Onca umuda, emeğe, alın terine yazıktır.Haykırışım tüm bu sistemsiz sistemin içinde olan ve buna sebebiyet veren herkesedir.Yok ki bittik; yerlere düştük,Hayır!
Herkes tarihte hak ettiği yeri bulacaktır.Tüm sporcu kardeşlerimin ve antrenörlerin belki de sessiz çığlığı haykırışıdır bu.Bu şahıs meselesi değildir.Bu devlet meselesidir. Bu varoluş meselesidir.Bu dünyaya biz de buradayız deme şeklidir.Sadece üzgünüm...”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.