banner913
banner932
banner1012

Yiğitcan, Belgrad'a uçuyor

banner1020

Yiğitcan Hekimoğlu, Türkiye Milli Takımı ile Balkan Salon Şampiyonası’nda yarışmak için Belgrad'a uçuyor

banner974
Yiğitcan, Belgrad'a uçuyor

banner971

Rekortmen atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş geçen yıl geçirilen sakatlıktan sonra 2017 – 2018 yılına, kazanılan Türkiye Salon Şampiyonası ikinciliği ile başarılı bir başlangıç yapmıştı.

Bu başarı sonrasında Sırbistan'ın Belgrad şehrinde yapılacak olan Balkan Salon Şampiyonası milli takım kadrosunda yer almışlardı. Özel nedenlerden dolayı affını isteyen antrenörü Celal Keleş'in katılmayacağı şampiyonaya rekortmen atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu, katılacak. Yiğitcan İstanbul'da gerçekleştirilen bir haftalık Türkiye Milli Takım kampından sonra bugün şampiyonanın yapılacağı Belgrad'a uçuyor. Başarılı bir şampiyona geçirmeyi ve önümüzdeki sürece en üst seviyede hazırlanmayı amaçlayan Yiğitcan, şampiyona dönüşünde 4. İslam Oyunları için çalışmalarını yoğunlaştıracak.   

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.