banner913
banner932
banner1012

YDÜ atletleri madalyalara koştu

banner1020

YDÜ atletleri, Koçfest Spor Oyunları'nda iki altın ve bir bronz madalya kazanarak hedefe ulaştı

banner974
YDÜ atletleri madalyalara koştu

banner971

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Denizli Albayrak Spor Kompleksi'nde 8-11 Mayıs tarihlerinde düzenlediği Koçfest Spor Oyunları'nda mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi Atletleri iki altın, bir bronz madalya ile başarılarına bir yenisini daha ekledi.

KKTC Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 25-26 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası Atletizm Yarışları'nda hem kadınlarda hem de erkeklerde birinci olan Yakın Doğu Üniversitesi; Denizli'de düzenlenen yarışlarda da iki kez birincilik, bir kez de üçüncülük kürsüsüne çıkma başarısını gösterdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Atletizm Erkek Takımı Sporcularından Oliwatosin Ayodoji Ogedengbe 110 metre engelli'de 14.09'luk derecesi ile birinci olurken;  400 metre engelli yarışında üçüncü olarak yarışları bir altın bir bronz madalya ile tamamladı.

Disk atma branşında mücadele eden Yusuf Yalçınkaya ise 53.92 metrelik atışı ile yarışları bir altın madalya ile tamamlayıp, birincilik kürsüsüne çıktı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.