banner913
banner932
banner1012

Türkiye’de yarışacak atletler belirlendi

banner1020

Türkiye Salon Şampiyonası yarışmalarına katılacak olan atletlerimizi seçmek için yapılan seçme yarışmalarında, baraj derecelerini geçerek İstanbul'da yapılacak olan yarışmalara katılma hakkı elde eden atletler belirlendi

banner974
Türkiye’de yarışacak atletler belirlendi

banner971

Atletizmde 23-24-25 Ocak tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Salon Şampiyonası yarışmalarına katılacak olan KKTC'deki atletleri seçmek için 10-11 Ocak 2017 tarihlerinde Lefkoşa Atatürk Stadında seçme yarışmaları yapıldı.

İlk gün yarışmaları içerisindeki 60 Metre yarışmaları kötü hava şartlarından dolayı bugün Lefkoşa Atatürk Stadı’nda tekrarlandı. Buse Savaşkan Gençlerde, Yiğitcan Hekimoğlu ise daha sonradan yapılacak olan Büyükler kategorisinde yarışmaya hak kazandılar.

Tüm yarışma sonuçlarına göre baraj derecelerini geçerek 23-24 ve 25 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan yarışmalara katılma hakkı elde eden atletlerin isimleri ve branşları, antrenörler ve idareci aşağıdaki gibidir.

Sporcular:

Deniz SÜNGÜ           Üç Adım Atlama - Uzun Atlama

Hasan AVUKAT         Gülle Atma - Sırıkla Atlama

Sude KADIOĞLU       Gülle Atma

Mustafa YORULMAZ  Üç Adım Atlama - Uzun Atlama

Kubilay TOK               60 Metre Engel - Yüksek Atlama

Kazmaier ALİ RIZA      Uzun Atlama

Antrenörler

Özgür KIRALP

Niyazi SERHANER

Osman SÜNGÜ

İdareci

Cem KILIÇ

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.