banner913
banner932
banner1012

Tüfekçi triatletleri, İskele'de kamp yaptılar

banner1020

banner974
Tüfekçi triatletleri, İskele'de kamp yaptılar

banner971

Tüfekçi Spor Kulübü İskele'de Triatlon Kampı ve Sprint Triatlon yarışı düzenledi. 4-8 Eylül tarihleri arasında Türkiye'den davet edilen 2. kademe Triatlon antrenörü eşliğinde 4 gün boyunca yüzme bisiklet ve koşu antrenmanları yapıldı.

Son gün ise Sprint mesafe (750 m yüzme, 20 km bisiklet ve 5 km koşu) triatlon yarışı düzenlendi. Sporcular kamp boyunca her gün, günde 2 antrenman olacak şekilde toplam 2 bisiklet antrenmanı, 3 koşu antrenmanı, 2 de açık su yüzme antrenmanı yaptılar.

Antrenmanların yanında koşu ve yüzme teknik çalışmaları, yüzmeden bisiklete ve bisikletten koşuya değişim alanı çalışmaları yapıldı. Her günün sonunda ise triatlon yarışları, antrenman bilgisi gibi konularda sunum ve video gösterimleri yapıldı.

Kampta 12 sporcu antrenman yaptı. 8 Eylül Pazar günü düzenlenen yarışa ise 20 triatlet katılım gösterdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.