banner913
banner932
banner1012

TMK’da, Guliyev’e sevgi seli

banner1020

banner974
TMK’da, Guliyev’e sevgi seli

banner971

Atletizimde 200m Dünya şampiyonu Ramil Guliyev ve Türkiye Milli Takmı’ndan takım arkadaşı Yiğitcan Hekimoğlu, Türk Maarif Koleji’nde öğrenci ve öğretmenlerle söyleşide buluştu.

Sunuculuğunu Yiğitcan’ın antrenörlüğünü yapan Celal Keleş’in yaptığı şöyleşi okul müdürü Fehmi Tokay’ın açılış konuşmasıyla başladı. Sporcuların özgeçmişlerinin anlatılması video slayt gösterimi ve konuşmaların ardından söyleşi soru cevap şeklinde devam etti.

Etkinliğin son kısmında ise öğrenci ve öğretmenler, atletlerle resim çektirdiler. Foto çekimi sırasında öğrenciler Guliyev’e büyük sevgi gösterdiler. Söyleşiye Milli Eğitim Ve Kültür Bakanlığı Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Ersin Doğaç, Atletizm Federasyonu başkanı Hüseyin Eğitmen ve atletizm menejeri Alibey Şükür katıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.