banner913
banner932
banner1012

Kros, YDK’dan sorulur

banner1020

Yakın Doğu Koleji, dört kategoriden oluşan kros yarışlarının üç tanesinde Kuzey Kıbrıs şampiyonu oldu

banner974
Kros, YDK’dan sorulur

banner971

Yakın Doğu Koleji, Milli Eğitim Bakanlığının, Gönyeli İlkokulu Parkuru’nda 17 Şubat’ta düzenlediği kros yarışlarında büyük bir başarıya imza atrarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti şampiyonu oldu.

Dört kategoriden oluşan yarışların 3’ünde başarı gösteren Ortaokul erkek, lise erkek ve lise kız kros takımları Yakın Doğu Koleji’ne şampiyonluk getirirken, ferdi olarak da öğrenciler birincilikler aldılar. Yakın Doğu Koleji’nden, lise kızlarda Nezihat Doygunel birinci gelirken, Demet Çakır'ın 3'üncü olduğu belirtildi. Ortaokul ferdi kros yarışında ise Oraz Dalkanov birinci,Sarp Öztay 4. ve Emre Ersoy 5. geldi. Lise erkek ferdi yarışının ise birincisi de Mustafa Yorulmaz oldu.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

Yakın Doğu Koleji öğrencileri, 3 Mart 2017 tarihinde Malatya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda 3 kategoride ülkemizi temsil edecekler. Ortaokul erkek, lise erkek ve lise kız kros takımlarının şampiyonluğu Yakın Doğu Koleji’nde de büyük bir gurur ve sevinçle karşılandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.