banner913
banner932
banner1012

Herkes koşacak

banner1020

Lefkoşa Koşuyor Maratonu’na katım her geçen gün daha da artarken, Koopspor, Koopbank, Universal Bank, KKTCELL Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ve KTSYD üyeleri de koşuya kayıt yaptırdı

banner974
Herkes koşacak

banner971

“Lefkoşa Koşuyor, SOS Çocuk Köyü gülüyor” sloganıyla, 22 Ekim Pazar günü 7’ncisi yapılacak olan Lefkoşa Koşuyor Maratonu’na katım her geçen gün daha da artıyor.

Basketbol Erkekler Lig'inin güçlü ekibi Koopspor basketbol takımı da dün maratona kayıt yaptırdı. Koopbank personeli ile banka Genel Müdürü Kemal Ataman da maratona yazılanlar arasında yer aldılar.

Bu arada Universal Bank da toplumsal sosyal sorumluluk anlayışı maratona geniş çaplı katılım sağladı.

ENGELSİZ YÜREKLER DE KOŞACAK

Türkiye Tekerlekli Basketbol ve Avrupa Tekerlekli Basketbol Liglerinde ülkemizi başarıyla temsil eden engelsiz yürekler Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncu ve yöneticileri de dün kayıt standına gelerek yarış numaralarını aldılar.

Engelsiz Yürekler kayıt öncesinde 28 Ekim’de başlayacak zorlu lig maratonu öncesinde önemli bir sosyal sorumluluk görevini yerine getirmenin keyfini yaşadılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.