banner913
banner932
banner1012

Güngördü’den, Yiğitcan’a büyük destek

banner1020

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 16. Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 4 x 100 metre koşan Yiğitcan Hekimoğlu'nu ve antrenörü Celal Keleş’i ağırladı

banner974
Güngördü’den, Yiğitcan’a büyük destek

banner971

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kıbrıslı Türk sprinter Yiğitcan Hekimoğlu'nu kabul etti. Hekimoğlu'na ziyareti esnasında antrenörü Celal Keleş de eşlik etti.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre  Güngördü, Londra'da düzenlenen 16. Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 4 x 100 metre koşan Hekimoğlu'nun başarısının Kıbrıs Türkleri için önemine dikkat çekti. Güngördü, Hekimoğlu'nun final koşarak dünya 7’inciliği elde etmesinin çok büyük bir başarı olduğunu belirterek, bu başarının ülkedeki gençlere büyük bir örnek ve motivasyon olmasını temenni etti.

Türkiye adına Londra'daki yarışlarda koşan Kıbrıslı Türk sprinter Yiğitcan Hekimoğlu da, yarışta Kıbrıs Türk halkını temsil etmekten gurur ve onur duyduğunu vurguladı.

YİĞİTCAN’A OKULUNDAN DA DESTEK

Girne Ameirkan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, 16. Dünya Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye Atletizm Milli Takımı ile finalde yer alan Kıbrıslı Türk Milli Atlet Yiğitcan Hekimoğlu, Antrenörü Celal Keleş ve Babası İbrahim Hekimoğlu’nu makamında ağırladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Akpınar, Yiğitcan’ın Türkiye ve KKTC için büyük bir gurur olduğunu söyleyerek, sadece GAÜ değil, bütün türk olusunun kendisi ile gurur duyduğunu ifade etti. Akpınar, Şahsı ve tüm GAÜ olarak, Yiğitcan’nın yanında olacaklarını belirterek, başarılarının devamını diledi.

Akpınar açıklamasının devamında ise şunları belirtti;

“Yiğitcan Hekimoğlu’na 2018 Avrupa şampiyonadında başarılar diliyorum. Gerek Şahsım; gerekse GAÜ olarak tüm desteğimizle yanında olacağız. Başarı yolculuğunda yalnız değilsin. Bugün biraz duygu dolu anlar yaşadım.  Yiğitcan küçük bir çocukken GAÜ’de başlıyan başarılarını, bugün bütün dünya ile paylaşıyor. Ne mutlu seni bu günlere getiren anne ve babana” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.