banner913
banner932
banner1012

Ese Brume rüzgar gibi

banner1020

DAÜ sporcusu Ese Brume İstanbul’da düzenlenen Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye rekortmenini geride bıraktı

banner974
Ese Brume rüzgar gibi

banner971

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) sporcusu Ese Brume ve antrenorü Hasan Maydon İstanbul’da antrenmanlarına devam ediyor. İstanbul Ataköy’de başlayan Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası’nda tasnif dışı olarak yarışan Ese Brume 9 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilen kadınlar 60 metre finalinde 6.79 sn. koşarak Türkiye rekortmeni Nimet Karakuş’u geride bıraktı.

Ese Brume, bu yıl yapılacak olan “Üniversitelerarası Atletizm Yarışları” ve yine bu yıl  5 – 13 Ağustos tarihleri arasında Londra’da yapılacak olan “Dünya Şampiyonası”na DAÜ’nün destekleri ile hazırlıklarını sürdürüyor.

Ese Brume aynı zamanda “2020 Tokyo Olimpiyatları” için de yoğun bir şekilde antrenmanlarını sürdürüyor. 6.81’lik derecesi ile Rio 2016 Olimpiyatları Uzun Atlama Beşincisi, 2015 Afrika Uzun Atlama Şampiyonu, 2014 Dünya İyi Niyet Oyunları (Commonwealth Games) Şampiyonu dünyaca ünlü Nijeryalı Atlet Ese Brume’ye İstanbul’da gerek spor basını gerekse sporcular büyük ilgi gösteriyor. Ese Brume ve antrenör Hasan Maydon’un 13 Şubat’a kadar çalışmalarını İstanbul’da sürdürmeleri bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.