banner913
banner932
banner1012

Erenköy’de atletizm şenliği düzenlendi

banner1020

Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği Çocuk Atletizmi Projesi kapsamında Erenköy’de okulların katılımı ile Atletizm Şenliği düzenlendi

banner974
Erenköy’de atletizm şenliği düzenlendi

banner971

Atletizm Federasyonu tarafından hayata geçirilen ve bir ilk olan Çocuk Atletizmi Projesinde bölgelerde organize edilen atletizm şenlikleri başladı.

Geçtiğimiz hafta bölgelerde çocuklara projeyi aktaracak eğitimcilerin eğitilmesinin ardından ilk şenlik dün Erenköy’de yapıldı. İlk kez hayata geçirilen proje kapsamında atletizm branşının geliştirilmesi ve küçük yaşlardan itibaren egzersiz yapma alışkanlığının kazandırılması amaçlanıyor. Bu bağlamda Erenköy Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Erenköy İlkokulu, Şht. İlker Karter İlkokulu ve Çayırova İlkokulu katılım gösterdi.

Şenlik havasında düzenlenen seçmeler neticesinde bugünikinci durak Lefkoşa ve Girne bölgeleri olacak. Lefkoşa’da Atatürk Stadı’nda, Girne’de Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda Atletizm Çocuk Şenlikleri düzenlenecek.

17 Nisan Çarşamba günü Güzelyurt ve Lefke bölgelerindeki şenliklerin ardından 26 Nisan Cuma günü Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde 1. Atletizm Çocuk Şenliği yapılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.