banner913
banner932
banner1012

Atletlerimiz Ankara’da üçüncü oldu

banner1020

Atletlerimiz, 2. Orhan Altan Atlamalar Kupasında üçüncü oldular. Buse Savaşkan, büyük kadınlar yüksek atlama branşında kendi kişisel en iyi derecesini elde etti

banner974
Atletlerimiz Ankara’da üçüncü oldu

banner971

Atletizm Federasyonu’na bağlı atletler Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Orhan Altan Atlamalar Kupası’nda yarıştı.

Atletlerimizden Buse Savaşkan büyük kadınlar yüksek atlama branşında kendi kişisel en iyi derecesini elde ederek üçüncü oldu. U20 kategorisinde yarışan Mustafa Yorulmaz uzun atlamada, Eray Yücedağ da sırıkla atlama branşında üçüncü olarak kupayı tamamladı.

Ankara’da 18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenen kupada Büyük Kadınlar kategorisinde yarışan Buse Savaşkan yüksek atlama branşında 1.80’lik derecesi ile üçüncü oldu. Savaşkan elde ettiği bu derece ile kendi kişisel en iyi derecesini elde etmiş oldu.

U20 erkekler uzun atlama branşında yarışan Mustafa Yorulmaz 6,30’luk derecesi ile üçüncü oldu. U20 erkekler sırıkla atlama branşında yarışan Eray Yücedağ ise 3,20’lik derecesi ile üçüncü olarak kupayı tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.