banner913
banner932
banner1012

Atletizmde şenlik zamanı

banner1020

İlk kez düzenlenecek olan 1. Atletizm Çocuk Şenliği, Attila Topaloğlu Sahasında 26 Nisan Cuma günü yapılacak

banner974
Atletizmde şenlik zamanı

banner971

Atletizm Federasyonunun hayata geçirdiği Çocuk Atletizmi Projesi kapsamında düzenlenecek olan 1. Atletizm Çocuk Şenliği, 26 Nisan Cuma günü Attila Topaloğlu Sahasında yapılacak.

Atletizm Federasyonunun Spor Dairesi işbirliğinde, Limasol Türk Kooperatif Bankası ve Vakıflar İdaresi’nin desteği ile düzenleyeceği şenlik saat 10.00’da başlayacak.

Atletizmde bir ilk olan proje kapsamında atletizm branşının geliştirilmesi ve küçük yaşlardan itibaren egzersiz yapma alışkanlığının kazandırılması amaçlanıyor. Bu bağlamda Lefkoşa, Girne, Güzelyurt, Lefke, Mağusa, İskele ve Yeni Erenköy’de eğitimcilerin eğitilmesi çalışmaları ile birlikte bölgelerde şenlik şeklinde yarışlar düzenlendi. Yarışların ardından 16 okul, Cuma günü düzenlenecek olan 1. Atletizm Çocuk Şenliği’nde yer alacak.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Halil Samani, ilk kez düzenledikleri projenin 1. Atletizm Çocuk Şenliği ile tamamlanacağını belirtti. İlerleyen yıllarda projenin daha da büyütülerek devam ettirileceğini belirten Samani, projenin okulların eğitim programına girmesini arzuladıklarını ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.