banner913
banner932
banner1012

Atakan’a, Trodos'ta onur ödülü verildi

banner1020

Osman Atakan, Trodos'daki 15 km'lik zorlu yarışta yaş kategorisinde 3. gelirken, atletizme yaptığı katkılardan dolayı, onur ödülü ile ödüllendirildi. Osman Atakan, ödülün hayatında aldığı en değerli ödüllerden birisi olduğunu açıkladı

banner974
Atakan’a, Trodos'ta onur ödülü verildi

banner971

Başarılı master atletimiz Osman Atakan, bir yarışı daha kürsüde tamamladı. Pazar günü Trodos'daki 15 km'lik zorlu yarışta koşan Osman Atakan, kendi yaş kategorisinde 3. gelirken genel klasmanda ise 15. oldu.

Bu arada Osman Atakan’a, atletizme ve genel olarak Kıbrıs’ın müsabakalarına yaptığı katkılardan dolayı, onur ödülü verildi.

Osman Atakan’ın arkadaşı olan Paralimpik Takımı sporcusu Andreas Symeou tarafından verilen ödül ile ilgili olarak, Osman Atakan şu açıklamaları yaptı:

“Spor, din,dil,ırk, renk ayırımı olmadan yapılan dostluk ve kardeşliktir. Paralimpik takım sporcusu arkadaşım Andreas Symeou'nun beni duygulandıran ödülü belki de hayatımda aldığım en değerli ödüllerden birisi olmuştur. İşte spor budur. Söylenecek fazla söze gerek yoktur. Her şey ortadadır.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.