banner913
banner932
banner1012

Ares’liler IRONMAN hazırlığında

banner1020

Ares Spor Kulübü triatloncuları Antalya’da gerçekleşecek Gloria Ironman 70.3 yarışına hazırlanıyor

banner974
Ares’liler IRONMAN hazırlığında

banner971

Ülkemizin başarılı triatloncularını bünyesinde bulunduran Ares Spor Kulübü, Türkiye Triatlon Şampiyonası 2017’de yarışan sporcuları ile şampiyonluk hedefine doğru ilerlerken bir yandan da ironman yarışı hazırlığında.

İtalya’da gerçekleşecek olan Ironman yarışında 3.8 kilometre yüzme-180 kilometre bisiklet ve 42.2 kilometre koşu parkurlarını tamamlayıp finişe ulaşmaya çalışacak sporcuların hedefinde daha sonra ise Antalya’da gerçekleşecek Gloria Ironman 70.3 yarışı bulunuyor.

İlk olarak Türkiye Triatlon Şampiyonası’nın final ayağı için 10 Eylül’de Isparta Eğirdir’de yarışacak sporcular geçtiğimiz 2 yılda olduğu gibi Türkiye Triatlon Şampiyonluğu’nu kazanmak istiyor.

Ares triatletleri antrenörleri Cem Dağdelen eşliğinde hafta sonu, tatil-bayram demeden çalışıyor. Ares’in ironman sporcuları Cem Dağdelen, Çağan Öztuna ve Hüseyin Arhan’ın yanı sıra Gloria Ironman 70.3 yarışına hazırlanan triatletler Kemal Elektrikçi, Ahmet Özsoy, Deniz Kalıpçıoğlu, Erhan Ünal, Bekir Yemen ve Melda Ünal Gloria Ironman 70.3’te en iyi derece ile finişe ulaşmaya çalışacak.

Aralıksız çalışan Ares ekibi takım halinde 15 Ekim’de Antalya’da Ironman 70.3’te finiş hedefleyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.