banner913
banner932
banner1012

Aresliler, Ayia Napa'da uçtu

banner1020

Ares triatloncuları, Güney Kıbrıs'ta, Ayia Napa'da en hızlı derecelere imza attı. Sprint mesafede Kemal Elektrikçi, olimpik mesafede ise Hüseyin Arhan en hızlı derecelere imza attılar

banner974
Aresliler, Ayia Napa'da uçtu

banner971

Yüzme-bisiklet ve koşu parkurlarından oluşan triatlon branşında ülkemize Türkiye şampiyonluğu, Türkiye ikinciliği getiren, ayrıca Ironman organizasyonunda kürsüye çıkan ilk Kıbrıslı Türk sporcunun yer aldığı Ares Kulübü'nün triatletleri sezonu Güney Kıbrıs'ta açtı.

Ayia Napa'da düzenlenen sprint ve olimpik mesafedeki triatlon yarışlarına katılan Ares sporcuları, 750m.yüzme-20km.bisiklet-5km.koşu ile sprint mesafede ve 1.5km.yüzme-40km.bisiklet-10km.koşu ile olimpik mesafede yarıştı. Kıbrıslı Türk triatloncular arasında en iyi derceyi her iki branşta da Ares triatloncuları elde etti. Sprint mesafede Kemal Elektrikçi 750m.yüzme-20km.bisiklet ve 5km.koşudan oluşanparkuru 1 saat 17 dakika 31 saniyede tamamlayarak en hızlı finişe varan Kıbrıslı Türk oldu. Olimpik mesafede yarışan Kıbrıslı Türk triatletler arasında ise en hızlısı Ares'in takım kaptanı Hüseyin Arhan oldu. Arhan parkuru 2 saat 28 dakika 13 saniyede tamamlayarak sezona hızlı giriş yapmış oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.