banner913
banner932
banner1012

Ares triatletleri, ironman hedefinde

banner1020

Türkiye’de düzenlenecek olan Gloria Half Ironman yarışına ülkemizden Ares triatletleri de katılıyor

banner974
Ares triatletleri, ironman hedefinde

banner971

Türkiye’de ironman tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Gloria Half Ironman yarışmasına ülkemizden Ares Spor Kulübü sporcuları da katılacaklar.

Dünyanın en prestijli triatlon organizasyonlarına imza atan ironman kuruluşunun Belek’te bu yıl üçüncü kez düzenleyeceği Gloria Half Ironman yarışmasında sporcular 1.8 kilometre yüzüp, 90 kilometre bisiklet sürüp, 21.1 kilometre koşarak finişe ulaşmaya çalışacaklar.

Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce sporcunun kayıt yaptırdığı Gloria Halk Ironman yarışmasında Ares triatletlerinden Hüseyin Arhan, Kemal Elektrikçi, Cem Dağdelen, Çağan Öztuna, Deniz Kalıpçıoğlu, Erhan Ünal, Bekir Yemen ve Melda Ünal katılacak.

Yarışın olacağı Antalya Belek’e giden Ares sporcularından Kemal Elektrikçi geçtiğimiz yıl yaş kategorisinde dereceye girerek bir “Ironman” organizesinde kürsüye çıkarak ödül alan ilk Kıbrıslı Türk sporcu olmayı başarmıştı.

Ares triatletleri Pazar günü gerçekleşecek zorlu yarışmada bu yıl da en iyi derecelere ulaşabilmek için mücadele edecek ve kendi en iyi zamanlarını elde etmeyi amaçlıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.