banner913
banner932
banner1012

Ares'liler Dünya Şampiyonası için Afrika'da

banner1020

Ares Spor Kulübünün IRONMAN triatletleri Cem Dağdelen ve Hüseyin Arhan "Ironman 70.3 Dünya Şampiyonası"nda mücadele etmek üzere Güney Afrika'ya uçtu

banner974
Ares'liler Dünya Şampiyonası için Afrika'da

banner971

Ülkemizin başarılı triatloncuları ve ayni zamanda Türkiye şampiyonu Ares Spor Kulübü'nün sporcuları Cem Dağdelen ile Hüseyin Arhan, Güney Afrika'da yapılacak Nelson Mandela Ironman 70.3 Dünya Şampiyonası'na katılmak üzere dün adadan ayrıldılar.

Yüzme-bisiklet ve koşu parkurlarının arka arkaya geçilerek en hızlı şekilde finişe ulaşmaya çalışılan triatlon sporunun en zorlu ikinci mesafesi olan Ironman 70.3 yarışında sporcular 1.9 kilometre yüzüyor, 90 kilometre bisiklet sürüyor ve akabinde 21.1 kilometre koşarak finişe ulaşmaya çalışıyor.

Güney Afrika Port Elizabeth kentinde1-2 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Nelson Mandela Ironman 70.3 Dünya Şampiyonası'nda, sadece slot kazanarak katılım hakkı elde eden Dünyanın farklı ulkelerinden yüzlerce sporcu yarışacak. Dünya şampiyonasında yarışarak bir ilke imza atacak olan Ares'in Ironman sporcularına kulüp başkanı Ahmet Özsoy eşlik ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.