banner913
banner932
banner1012

Clinton'dan Çin'e şok suçlama!

banner1020

ABD'de başkanlık seçiminin Demokrat Parti adaylarından eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Çin'i 'ticari sırları çalmakla suçladı. Clinton, "ABD'de kıpırıdamadan duran her şeyi hackliyorlar' diye konuştu....

banner974
Clinton'dan Çin'e şok suçlama!

banner971
ABD'de başkanlık seçiminin Demokrat Parti adaylarından eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Çin'i 'ticari sırları çalmakla suçladı. Clinton, "ABD'de kıpırıdamadan duran her şeyi hackliyorlar' diye konuştu.
 
2016'daki ABD Başkanlık Seçimi'nin Demokrat Parti adayı, eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton Çin'e sert eleştiriler yöneltti. Clinton Çin'in askeri olarak 'çok hızlı bir şekilde büyüdüğünü' savunarak, "Tedbirli olmamız lazım. Çin, anlaşmalı olduğumuz Filipinler gibi ülkeleri tehdit edecek askeri tesisler kuruyor. Çünkü bu ülkelerle arasında tartışmalı bazı bölgeler bulunuyor" dedi. 
 
New Hampshire'daki seçim kampanyası etkinliğinde taraftarlarına konuşan Demokrat aday, Çin'i 'siber saldırılar düzenlemekle' da suçlarken, "Amerika'da kıpırdamayan her şeyi hacklemeye çalışıyorlar. Ticari sırları çalıyorlar. Hükümete ilişkin devasa bilgiları çalıyorlar. Hepsinde bir menfaat peşindeler" diye konuştu. 
 
Obama yönetimi de Pekin'i 'en büyük siber düşman' olarak görüyor. Washington, Çin'in ABD'deki 4.2 milyon personelin bilgilerini çaldığını iddia etmişti. (Al Jazeera)
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.