banner913
banner932
banner1012

BM'den uyarı: Yemen Suriye'ye dönüşebilir

banner1020

Yemen’deki son gelişmeler üzerine örgütün acil gündemle toplanan Güvenlik Konseyi, ülkede Suriye benzeri uzun soluklu bir çatışma ortamının oluşmaması için harekete geçilmesi gerektiğini...

banner974
BM'den uyarı: Yemen Suriye'ye dönüşebilir

banner971

Yemen’deki son gelişmeler üzerine örgütün acil gündemle toplanan Güvenlik Konseyi, ülkede Suriye benzeri uzun soluklu bir çatışma ortamının oluşmaması için harekete geçilmesi gerektiğini vurguladı. Toplantıya Katar’dan telekonferansla katılan BM’nin Yemen temsilcisi Cemal Benomar, “Husilerin ülkenin tamamını ele geçirerek hakimiyet kurmasını beklemek hayalcilik olur. Ama Cumhurbaşkanı Abdurrabu Mansur Hadi’nin de tekrar istikrarı getirecek kadar destek çekmesi aynı ölçüde zor. Ülke mevcut gidişatıyla Suriye, Libya ya da Irak’taki gibi uzun süreli bir çatışmanın eşiğinde” dedi.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.