banner913
banner932
banner1012

Avrupa Komisyonu temsilcisi Schima: Facebook hesabınızı kapatın!

banner1020

Gizlilik konusundaki çalışmalarıyla tanınan Maximilian Schremsin açtığı bir dava Avrupa Komisyonunun Facebook hakkında şaşırtıcı bir uyarıda bulunmasına yol açtı. Avrupa Komisyonu temsilcisi Bernhard Schima, Avrupa...

banner974
Avrupa Komisyonu temsilcisi Schima: Facebook hesabınızı kapatın!

banner971

Gizlilik konusundaki çalışmalarıyla tanınan Maximilian Schremsin açtığı bir dava Avrupa Komisyonunun Facebook hakkında şaşırtıcı bir uyarıda bulunmasına yol açtı.

Avrupa Komisyonu temsilcisi Bernhard Schima, Avrupa Birliği(AB) vatandaşlarının eğer bilgilerini ABD güvenlik birimlerinin eline geçmesini istemiyorlarsa Facebook hesaplarını kapatmaları gerektiğini kaydetti.

NSA: HERKESİN TELEFONU DİNLENİYOR

Davada veri gizliliği birçok yönüyle ele alınırken Schima, veri gizliliği konusundaki endişelerle ilgili yaptığı açıklamada En ufak bir endişeniz varsa Facebook hesabınızı kapatmayı düşünebilirsiniz dedi.

FACEBOOK UYARISININ SEBEBİ NSA

Amerikan Ulusal Güvenlik Dairesinin (NSA) 2010 yılından bu yana cep telefonlarını dinlediği yönündeki iddialar, SMSlerin yine NSAca okunduğu yönündeki gelişmeler Schimanın bu uyarıda bulunmasında etkili oldu. Özellikle ABD merkezli Facebookun NSA tarafından yıllardır izlendiği ve verilerin depolandığı da çok tartışılan iddialar arasında yer alıyor.

NSA HER GÜN 200 MİLYON MESAJ OKUYOR!

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.