banner913
banner932
banner1012

Zafer Burnu açıklarında mülteci operasyonu

banner1020

Sahil Güvenlik Komutanlığı, önceki gece Zafer Burnu açıklarında, içerisinde 14 Suriyeli göçmeni taşıyan bir tekne tespit etti. Göçmenler, KKTC karasuları dışında bulunması sebebiyle TC Sahil Güvenlik Komutanlığı’na teslim edildi

banner974
Zafer Burnu açıklarında mülteci operasyonu

banner971

 

Yasadışı göçmen taşımacılığı yapıldığı ihbarını değerlendiren KKTC Sahil Güvenlik Komutanlığı ile arama kurtarma faaliyeti icra eden Güvenlik Kuvvetleri Havacılık Birlik Komutanlığı unsurlarınca  önceki gece Zafer Burnu açıklarında, içerisinde 14 Suriyeli yasadışı göçmen taşıyan bir tekne tespit edildi.

Söz konusu yasa dışı göçmenler, sağlık kontrolü yapıldıktan sonra KKTC karasuları dışında bulunması sebebiyle TC Sahil Güvenlik Komutanlığı’na teslim edildi.

Tekne ise yedeklenerek Gazimağusa limanına getirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.